- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Заключване на входна врата и достъп на ЕнергоПро до ел.табло
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Заключване на входна врата и достъп на ЕнергоПро до ел.табло
Входната врата на блока ни вече е сменена и се заключва. Ел.инкасаторът е казал, че трябва да му се предостави ключ, за да влиза до ел.таблото. Как е уреден този въпрос? Има ли процедура, някакви документи, които Енергото да подпише, че притежава ключ за входа?
- milley
- Младши потребител
Re: Заключване на входна врата и достъп на ЕнергоПро до ел.т
Ваше задължение е да осигурите достъп на инкасатора до измерителните прибори. Ако не искате да му давате ключ - изкарайте си електромерите извън блока.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Пешо, добър съвет! Изкарайте си ел.мерите навън. Първо ел.мерите отдавна не са наша собственост , а на ел. дружеството. И то периодично ги сменя. Това си е трик! Сменят ги днес, запазват сменените и след година отново ги монтират като нови! Така че с ИЗКАРВАНЕТО, не е наш проблем. Няколко пъти даваме ключ, но сменят НЕ ЕЛ.МЕРИТЕ, а отчетниците ,демек икасаторите. И пак дайте ключ. Ключето струва 3 лв, ето ви 5 броя, моля, платете на ЕС 15 лв и повече, без нас!
Та като не си наясно не се бутай! Стой си настрана!
Та като не си наясно не се бутай! Стой си настрана!
- tochotocho
- Потребител
tochotocho написа:...Та като не си наясно не се бутай! Стой си настрана!
Аз ще стоя настрана, ма някой може да стои на тъмно...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|