Здравейте, не знам дали има подобна тема, но аз не можах да открия. Проблема ми е следния, съседа под мен редовно си пече месо на електрическа скара на терасата, при което целия дим е в прането ми и в апартамента, ако е отворен прозореца. При последното задимяване, когато тъкмо бях простряла, направих учтиво забележка на госпожата на скарата, като й обясних че ми опушва цялото пране, при което отговора й беше: "Ми аз къде да си паля скарата, всички си палят на балкона! Откъде да знам че имате пране!" отговорих, че ако ме беше попитала, щеше да знае, при което тя отговори: "Що тряя да те питам, аз трябва да сготвя щото имам гости!"
Интересува ме, мога ли да направя нещо, което да има ефект по законов път, защото с номера не ми се занимава.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 00:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със съседа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Проблем със съседа
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Може да си пече колкото и когато си иска. Сори, пък и не разбирам какво му е на прането.
- barakuda
- Потребител
4. (доп. - ДВ, бр. 57 от 2011 г.) не извършват в своя самостоятелен обект или в част от него дейности или действия, които създават безпокойство за другите собственици, ползватели и обитатели, по-голямо от обичайното;
За мен това си е безпокойствие. Как така ще ти вмирисва апартамента, после по 2-3 часа ще се отмирисваш. Но безпокойствие за всеки е различно.
За мен това си е безпокойствие. Как така ще ти вмирисва апартамента, после по 2-3 часа ще се отмирисваш. Но безпокойствие за всеки е различно.
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.
- vivito
- Младши потребител
vivito написа:4. (доп. - ДВ, бр. 57 от 2011 г.) не извършват в своя самостоятелен обект или в част от него дейности или действия, които създават безпокойство за другите собственици, ползватели и обитатели, по-голямо от обичайното;
Няма да мине номера.
-
teogeo - Активен потребител
Пусни жалба в общината.Ще вземат отношение.
- vesii
- Младши потребител
Е, без НОМЕРА няма да мине! Звъниш на ДАМАТА и я помолваш да пусне скарата и да изпече твоите мръвки, чакаш гости. Ако ти откаже, кажи си под носа, че ще имаш поне едно наум. Почва сега ГОСПОЖАТА да пече на скарата, ти пък простираш мокри, ама много мокри, течащи , чаршафи. Да и капе! Още по лошо е да и се обадиш отгоре, ало! ще изтръсквам. Всъщност си изтупаи, черджетата, малки килимчета и т.н. А това за общината са несериозни истории. При мен , не сме пушачи, но отдолу излизат на балконциата да пушат. Не ми приятно. Може ли общината да им забрани. Абсурд. Ще ви кажат -имате домоуправител и т.н. общо събрание, все такива глупости. Включете се в движението "Помогни си сам " !
- tochotocho
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|