начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Такса `разпределение на парно`

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Такса `разпределение на парно`

Мнениеот jordan_rs » 05 Дек 2012, 13:16

Въобще не съм сигурен, че въпроса ми е точно за този раздел, но все пак да попитам, а ако има добри хора да ми отговорят - ще съм благодарен.
Накратко:
- Купувам си жилище в голям жилищен блок през 1995 година. Жилището е на последен етаж, никога не е имало парно отопление /съответно няма партида за парно/, макар че самия блок е на парно.
- До момента, не съм плащал такси `сградна инсталация`. Просто никой не ме е търсил за това, а и както казах - никога жилището не е имало партида за парно.

Преди една година, щранг на парното се спуква във вътрешността на моя стена. Тогава и въобще разбирам, че там върви някаква тръба. Поправям я /за своя сметка/, но духа от бутилката е пуснат. Завистливи съседи започват да питат `Защо не плащам такса сградна инсталация.

Та въпроса ми е - очевидно, че нямам особено желание да се товаря с допълнителни сметки. Съществува ли правен ред по който да ме задължат да си открия партида за парно отопление ?

Благодаря предварително.
jordan_rs
Нов потребител

Назад към Етажна собственост