начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

режим за управление на ЕС "затворен тип"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: режим за управление на ЕС "затворен тип"

Мнениеот todorst » 07 Юли 2011, 14:46

тони, отказът не се прави на "общо" събрание. Аз съм недоволен и правя отказ. Други също правят отказ. Необходимо е по презумция отказите да са мнозиство. Сградата остава без управление! едва ли инвеститора без да му се плаща ще се грижи за собствена сметка за управление, чистачка, охрана, басейн и т.н. И тогава свикваме общо събрание, за да решим оттук нататък как да управляваме сградата.
todorst
Потребител

Мнениеот toni_sf » 07 Юли 2011, 17:16

Така е, спор няма ,но когато има вписан договор със всеки самостоятелен обект въпроса стои по различен начин ,затова мисля,че тогава собствениците с решение на ОС могат да прекратят предсрочно договора .И тук вече идва мойта идея ,че когато вече инвеститора не притежава по големият процент идеални части собствениците решават. :D А и тук вече идва и другото инвеститора притежава винаги негови идеални части и така като гледам където хората искат аз да ги поема почва едно репчене ,че ще им забраняват достъпа до тези части ( имам в предвид градинки детски площадки басеин да кажем)
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 09 Юли 2011, 14:23

todorst написа:тони, отказът не се прави на "общо" събрание. Аз съм недоволен и правя отказ. Други също правят отказ. Необходимо е по презумция отказите да са мнозиство. Сградата остава без управление! едва ли инвеститора без да му се плаща ще се грижи за собствена сметка за управление, чистачка, охрана, басейн и т.н. И тогава свикваме общо събрание, за да решим оттук нататък как да управляваме сградата.

Все още чакам описанието а и не сте си включил ЛС.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост