начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Неразбории около "полу общо събрание"

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот lamantin » 16 Апр 2011, 17:50

Добър ден,за да не товаря излишно форума ще се опитам да бъда кратък.
Присъствах на общо събрание на входа (дори и с мен не бяхме 50 проц.)
След като повода на събранието беше приключен аз се прибрах.Останалите са разисквали и друга тема (без да е обявено такова разискване) и са взели решение.
Решението НЕ е обявено никъде.Не е обявена дата за изпълнение на това решение,няма протокол от събранието със необходимите подписи.Днес най-брутално бяха изкъртени пощенските кутии (в следствие на това "решение")
Вътре имах фактури от Топлото и Глобъл които са изхвърлени.Изобщо вандализъм.
Молбата ми е да ме насочите към юрист който се занимава със подобни казуси.
Телефон адрес ,каквото и да е !
lamantin
Нов потребител

Re: Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот toni_sf » 17 Апр 2011, 08:04

Тук не вярвам някой да си публикува адреси и телефони,затова те съветвам да се поразходиш из няколко кантори и да си провериш щом толкова настояваш за адвокат да ти свърши работата.Или друг съвет от настройките си включи ЛС и там може да те потърси някой който се заинтригува от твоя казус но ,не си посочил за кой град става въпрос.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Re: Неразбории около "полу общо събрание"

Мнениеот lamantin » 17 Апр 2011, 08:20

"Маке му и тран" -извинявам се.
Става въпрос за София.
lamantin
Нов потребител

Назад към Етажна собственост