Здравейте,
Имам следния казус, желая да взема една постройка (метални корабни контейнери) които се намират на общинско място, за целта със собственика на постройката сме се разбрали за цена, но от общината за да ми дадат допълнителна информация и цена за наем на общинската земя ми изискват договор за покупко-продажба.
Какво бихте ме посъветвали да направя, аз още не съм решил дали ще закупя постройката, защото искам първо да разбера какъв ще е общинския наем както и няколко допълнителни уточнения, примерно има висок бордюр, които е нужно да се скоси но не ми дават информация дали ще може да го скося преди да им предоставя договор ...
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Покупка частна постройка на общинска земя
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Покупка частна постройка на общинска земя
Еми направете им оферта - няма нужда от сложни работи.
Според мен ще сколасате да направите работата.
Според мен ще сколасате да направите работата.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Re: Покупка частна постройка на общинска земя
Какъв е вида договора, които е нужно да се сключи за покупко продажбата на въпросните контейнери, предполагам за стока ? Към момента собствеността им е на физическо лице.
Другият казус е че фирмата, която е била наемател на общинското място има задължения към общината за предишни години, редно ли е общината да изисква от новият наемател да изплаща задълженията ?
Благодаря.
Другият казус е че фирмата, която е била наемател на общинското място има задължения към общината за предишни години, редно ли е общината да изисква от новият наемател да изплаща задълженията ?
Благодаря.
- u3way
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|